Michael Kors Access

De smartwatch van Michael Kors. Alle modellen zijn Android gestuurd, een Michael Kors smartwatch is dus de ideale match met Android gestuurde smartphones (android 4.4 en hoger) maar ze zijn ook compatibel met iPhone (iPhone 5 en hoger, iOs 8.2 en hoger).

De collectie bestaat uit 4 families: Sofie, Grayson, Bradshaw en Dylan. Sofie en Grayson zijn de laatste nieuwe modellen met een volledig ronde display met haarscherp beeld. De uurwerkkast is iets platter geworden wat deze modellen een verfijnde uitstraling geeft. De Bradshaw en Dylan collectie hebben een zwaardere uitvoering.

Sofie

De smartwatch voor de sophisticated dames

Runway

De sportieve smartwatch van Michael Kors met ingebouwde hartslagmeter.

Het horloge verbindt zich via bluetooth met je smartphone. Het horloge instellen is kinderspel met de WearOS app op je smartphone. Je kan deze terugvinden in Google Play of in de App Store van Apple.

Blader je door de menu’s van je horloge door te swipen met het handige touchscreen of met polsbewegingen of stel je vraag aan Google Assistant.

Kies je eigen stijl

De display is met een simpele vingertoets aangepast aan je outfit. Pas de wijzerplaat aan tot in de details en sla hem op bij je favorieten. Met de dag/nacht-modus kan je automatisch overschakelen van lay-out.

De banden zijn zo ontwikkeld dat je makkelijk zelf kan wisselen tussen een lederen, metalen of silicone band. Verkrijgbaar in alle kleuren.

Blijf up-to-date

Ontvang meldingen van je favoriete apps op je polshorloge: berichten, mails, WhatsApp, Facebook en zoveel meer worden discreet weergegeven op je pols. Beslis zelf wat je belangrijk vindt en wat niet, je kan elke app blokkeren. Een inkomend gesprek beantwoorden of weigeren kan vanaf nu met een simpele swipe op de display.

Activity tracker

Kijken hoe ver je staat met je dagelijkse work-out? Met de ingebouwde bewegingssensor kan je precies nagaan hoeveel stappen je hebt gedaan en hoeveel calorieën je hebt verbrand gedurende de dag. Stel je dagelijks doel in en krijg een melding als je het hebt bereikt.

Stembesturing

Open je agenda, noteer een afspraak, zet je alarm of raadpleeg de zoekmachine van Google door het simpelweg aan je horloge te vragen.

Verdwaald in de stad na een dagje shoppen? Geen probleem! Met de ondersteuning van Google Maps krijg je de aanwijzigingen op je horloge.

Het horloge werkt met een oplaadbare batterij, vergelijkbaar met je smartphone. Opgeladen gaat hij zo’n 24 tot 48 uur mee afhankelijk van het gebruik. Opladen gebeurt draadloos via een magnetisch plaatje met USB-aansluiting dat meegeleverd wordt. Je moet je horloge dus nergens inpluggen, enkel op de juiste plaats neerleggen om op te laden. Om je batterij van 10 tot 80% op te laden heb je ongeveer 2 uur nodig.

Het horloge is stofbestendig en spatwaterdicht.

Instructiefilmpjes

Het installeren van je smartwatch is heel eenvoudig. Download de app op je smartphone, zet bluetooth aan en verbind ze met elkaar.  De rest gebeurt vanzelf!