Fossil Q

Fossil Q Carlyle, de 5e generatie smartwatch van Fossil. Alle modellen zijn Android gestuurd en handig te bedienen met de Wear OS app. Compatibel met zowel Android smartphones als met iPhone van Apple. De smartwatch heeft hartslagmeting op de pols en een ingebouwde GPS. Door de waterdichte behuizing leent deze smartwatch zich perfect als training partner.
Nieuw is dat de luidspreker terug geïntegreerd is in het horloge waardoor je terug gesprekken kan beantwoorden met je smartwatch. Dankzij de allerlaatste processor die zuiniger is en een verbeterde batterij zal jouw smartwatch langer opgeladen blijven.

De collectie bestaat uit verschillende modellen voor de no-nonsense man.

Het horloge verbindt zich via bluetooth met je smartphone. Het horloge instellen is kinderspel met de WearOS app op je smartphone. Je kan deze terugvinden in Google Play of in de App Store van Apple.

Blader je door de menu’s van je horloge door te swipen met het handige touchscreen of met polsbewegingen of stel je vraag aan Google Assistant.

Meldingen

Ontvang meldingen van je favoriete apps op je polshorloge: berichten, mails, WhatsApp, Facebook en zoveel meer worden discreet weergegeven op je pols. Beslis zelf wat je belangrijk vindt en wat niet, je kan elke app blokkeren. Een inkomend gesprek beantwoorden of weigeren kan vanaf nu met een simpele swipe op de display.

Ingebouwde GPS

Met de ingebouwde GPS kan je voortaan je loopafstand meten zonder je telefoon. Speel tijdens je work-out je favoriete muziek af die op je horloge kan opslaan. Dankzij de stappenteller weet je perfect welke afstand je die dag hebt afgelegd zonder GPS. Hij rekent ook de verbrande calorieën voor je uit.

Hartslagmeting op je pols

Meet je hartslag automatisch tijdens je loopsessie, yoga of in een stressmomentje. Je hebt geen borstband meer nodig de meting gebeurt op je pols. Nieuw voor elke Gen4 smartwatch.

Waterproof

Was je handen, neem een douche of hou je smartwatch aan tijdens het zwemmen. Vanaf nu is dit geen probleem meer dankzij de waterdichte behuizing.

Contactloos betalen

Onmisbaar tijdens het shoppen! Betaal je kleine aankopen contactloos met je smartwatch.

Q your style

De display of wijzerplaat van het horloge is aan te passen naar jouw stijl en ook de horlogeband is eenvoudig om te wisselen met een stalen, lederen of silicone band in alle trendy kleuren. Maak van jouw Fossil Q een uniek exemplaar!

De batterij van het horloge gaat tot 48 uur mee, afhankelijk van het gebruik. Opladen gebeurt draadloos via een magnetisch plaatje met USB-aansluiting dat meegeleverd wordt. Je moet je horloge dus nergens inpluggen, enkel op de juiste plaats neerleggen om op te laden. De nieuwe Gen5 smartwatches laden nog sneller op door het nieuwe oplaadsysteem.