Trouwweekend

Save the date…

Hebben jullie trouwplannen? Noteer dan zeker het weekend van 24 – 25 – 26 februari in jullie agenda. Van vrijdag 24 februari tot zondag 26 februari houden we onze jaarlijkse trouwdagen. 

Tijdens deze dagen vind je al het nieuws terug in onze winkel op gebied van trouwringen. Het ideale moment om kennis te maken met de nieuwe trends en mogelijkheden voor het kiezen van de juiste trouwjuwelen. Er zal een uitgebreide collectie trouwringen aanwezig zijn en je kan profiteren van speciale acties en kortingen!

Dit weekend werken we graag op afspraak. Zo kunnen wij voldoende tijd vrijmaken om jullie te adviseren bij jullie keuze en kunnen jullie rustig de perfecte ringen uitkiezen. Je kan natuurlijk ook een bezoek brengen zonder afspraak maar hou er wel rekening mee dat de koppels met afspraak voorrang hebben. Lukt het niet tijdens de openingsuren? Geef dan gerust een seintje via het contactformulier voor een ander moment af te spreken.

Heb je interesse? Dan kan je een afspraak maken in onze agenda.

Hieronder heb je al een overzicht van onze trouwringmerken en enkele voorbeelden uit hun collectie.

In DUO Trouwringen versmelten 200 jaar artisanaal meesterschap met de modernste technieken.
Het resultaat is een prachtige herinnering aan uw mooiste dag. Op en top Belgisch en met de juiste toekomstvisie gemaakt.

Atelier P. is een jonge collectie van P.C. Boschmans, een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1865 toonaangevend is in de juwelensector. De ringen hebben telkens een naam meegekregen van een lid van de familie. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren goud (geel, wit en rosé) en in 3 breedtes (2, 4 en 6 millimeter). Pefect om zelf een combinatie samen te stellen.

Aller Spanninga is het enige ringenatelier in Nederland met meer dan 150 jaar ervaring. Alle modellen worden in huis met de hand gemaakt. Het grote voordeel is dan dat bijna alles aanpasbaar is aan elk model. Toch liever een halve millimeter smaller of breder? Geen probleem!

De ‘schitterende’ ringen van MĂ©moire herken je aan de diamanten van uitzonderlijke kwaliteit. Deze ring groeit met je mee. Bij elke mijlpaal in je leven zoals de geboorte van je baby of je huwelijksverjaardag  kan je een diamant laten bijplaatsen.

De Tessina-collectie bestaat uit gouden en palladium trouwringen. Traditionele elegantie, jeugdige ontwerpen, trendy of handmade modellen, bij Tessina kies je voor kwaliteit voor het leven.

Op zoek naar een klassieke, eenvoudige trouwring? De Traditions-collectie is de oplossing! Stel zelf je ring samen aan de hand van model, breedte, dikte, kleur, afwerking en met of zonder diamanten. Check ook zeker hun handige ringconfigurator.

De Dora trouwringcollectie is vernieuwend en biedt een ruime keuze modellen. U kunt eventueel spelen met verschillende metalen (platina, 18kt goud en titanium), wit, geel of rosé goud, mat of glanzend, breedtes of extra briljanten.

D’euxx trouwringen herken je meteen aan hun ‘ruwe’ uitstraling. Deze organische ringen hebben een matte, unieke structuur. Verkrijgbaar in wit, roze en geel goud en in zilver.

Bij AMICI vind je relatie- en vriendschapsringen in diverse stijlen, materialen en prijsklassen. Ben je jong en zoek je goed betaalbare hippe ringen? Of, wil je eindelijk, na zoveel jaar samenzijn, je partner verrassen met een tijdloos elegant design? Amici heeft een ruime keuze voor elk budget.

De titanium ringen van TitanFactory zijn een duurzaam en goedkoop alternatief voor goud of platina. Titanium is sterker dan staal, lichter van gewicht en zeer geschikt voor mensen met huidallergie. De ringen blijven heel goed vormvast en kunnen worden afgewerkt met briljant.

Olivier Stevigny is de ontwerper van de Mathisse collectie. De juwelen worden gemaakt in zilver en zijn kenmerkend door de aparte structuren en grillige vormen. Dit alles geeft een trendy en kunstzinnige indruk en heeft als doel soberheid te combineren met elegantie.