Trouwersweekend

Save the date…

Hebben jullie trouwplannen? Noteer dan zeker het weekend van 28-29-30 september in jullie agenda.

Dat weekend vind je al het nieuws terug in onze winkel op gebied van trouwringen. Het ideale moment om kennis te maken met de nieuwe trends en mogelijkheden voor het kiezen van de juiste trouwjuwelen. Tijdens dit weekend is er een uitgebreide collectie aanwezig en profiteer je van speciale acties en kortingen!

Je kan onze winkel bezoeken zonder afspraak:
vrijdag en zaterdag van 9-12u en 13.30-18u,
zondag geopend van 13u tot 17u.

Hieronder heb je al een overzicht van onze trouwringmerken en enkele voorbeelden uit hun collectie.

In DUO Trouwringen versmelten tweehonderd jaar artisanaal meesterschap met de modernste technieken.
Het resultaat is een prachtige herinnering aan uw mooiste dag.

De ‘schitterende’ ringen van MĂ©moire herken je aan de diamanten van uitzonderlijke kwaliteit. Deze ring groeit met je mee. Bij elke mijlpaal in je leven zoals het behalen van een diploma, de geboorte van je baby of je huwelijksverjaardag  kan je een diamant laten bijplaatsen.

De Tessina-collectie bestaat uit gouden en palladium trouwringen. Traditionele elegantie, jeugdige ontwerpen, trendy of handmade modellen, bij tessina kies je voor kwaliteit voor het leven.

De Dora trouwringcollectie is vernieuwend en biedt een ruime keuze modellen. U kunt eventueel spelen met verschillende metalen (platina, 18kt goud en titanium), wit, geel en rosé goud, mat of glanzend, breedtes of extra briljanten.

Opzoek naar een klassieke, eenvoudige trouwring? De Traditions-collectie is de oplossing! Stel zelf je ring samen aan de hand van model, breedte, dikte, kleur, afwerking en met of zonder diamanten bezet. Check ook zeker hun handige ringconfigurator.

D’euxx trouwringen herken je meteen aan hun ‘ruwe’ uitstraling. Deze organische ringen hebben een matte, unieke structuur. Verkrijgbaar in wit, roze en geel goud en in zilver.

Bij AMICI vind je relatie- en vriendschapsringen in diverse stijlen, materialen en prijsklassen. Ben je jong en zoek je goed betaalbare hippe ringen? Of, wil je eindelijk, na zoveel jaar samenzijn, je partner verrassen met een tijdloos elegant design? Amici heeft een ruime keuze voor elk budget.

Olivier Stevigny is de ontwerper van de Mathisse collectie. De juwelen worden gemaakt in zilver en zijn kenmerkend door de aparte structuren en grillige vormen. Dit alles geeft een trendy en kunstzinnige indruk en heeft als doel soberheid te combineren met elegantie.

De titanium ringen van TitanFactory zijn een duurzaam en goedkoop alternatief voor goud of platina. Titanium is sterker dan staal, lichter van gewicht en zeer geschikt voor mensen met huidallergie. De ringen blijven heel goed vormvast en kunnen worden bezet met briljant.