Fossil Q

De smartwatch van Fossil. Alle modellen zijn Android gestuurd, een Fossil Q smartwatch is dus de ideale match met Android gestuurde smartphones (android 4.4 en hoger) maar ze zijn ook compatibel met iPhone (iPhone 5 en hoger, iOs 8.2 en hoger).

De collectie bestaat uit 2 families:

Het horloge verbindt zich via bluetooth met je smartphone. Het horloge instellen is kinderspel met de Android Wear app op je smartphone. Je kan deze terugvinden in Google Play of in de App Store van Apple.

Blader je door de menu’s van je horloge door te swipen met het handige touchscreen of met polsbewegingen.

Meldingen

Ontvang meldingen van je favoriete apps op je polshorloge: berichten, mails, WhatsApp, Facebook en zoveel meer worden discreet weergegeven op je pols. Beslis zelf wat je belangrijk vindt en wat niet, je kan elke app blokkeren. Een inkomend gesprek beantwoorden of weigeren kan vanaf nu met een simpele swipe op de display.

Activity tracker

Met de ingebouwde stappenteller weet je perfect welke afstand je die dag hebt afgelegd. Hij rekent ook de verbrande calorieën voor je uit.

Ok Google*

Activeer de hulpfuncties van google door simpelweg ‘ok Google’ tegen je horloge te zeggen. Open je agenda, noteer een nieuwe afspraak of stel je alarm in via stembesturing.

Snel iets opzoeken via google? Stel de vraag rechtstreeks aan je horloge en het antwoord verschijnt op het display van je Fossil Q!

Q your style

De display of wijzerplaat van het horloge is aan te passen naar jouw stijl en ook de horlogeband is eenvoudig om te wisselen met een stalen, lederen of silicone band in alle trendy kleuren. Maak van jouw Fossil Q een uniek exemplaar!

De batterij van het horloge gaat ongeveer 24 uur mee, afhankelijk van het gebruik. Opladen gebeurt draadloos via een magnetisch plaatje met USB-aansluiting dat meegeleverd wordt. Je moet je horloge dus nergens inpluggen, enkel op de juiste plaats neerleggen om op te laden. Zo blijft het horloge stofbestendig en spatwaterdicht.

*stembesturing is niet mogelijk met Q Founder.