Fossil Q

De smartwatch van Fossil. Alle modellen zijn Android gestuurd, een Fossil Q smartwatch is dus de ideale match met Android gestuurde smartphones (android 4.4 en hoger) maar ze zijn ook compatibel met iPhone (iPhone 5 en hoger, iOs 8.2 en hoger).

De collectie bestaat uit 2 families:

Het horloge verbindt zich via bluetooth met je smartphone. Het horloge instellen is kinderspel met de WearOS app op je smartphone. Je kan deze terugvinden in Google Play of in de App Store van Apple.

Blader je door de menu’s van je horloge door te swipen met het handige touchscreen of met polsbewegingen of stel je vraag aan Google Assistant.

Meldingen

Ontvang meldingen van je favoriete apps op je polshorloge: berichten, mails, WhatsApp, Facebook en zoveel meer worden discreet weergegeven op je pols. Beslis zelf wat je belangrijk vindt en wat niet, je kan elke app blokkeren. Een inkomend gesprek beantwoorden of weigeren kan vanaf nu met een simpele swipe op de display.

Ingebouwde GPS

Met de ingebouwde GPS kan je voortaan je loopafstand meten zonder je telefoon. Speel tijdens je work-out je favoriete muziek af die op je horloge kan opslaan. Dankzij de stappenteller weet je perfect welke afstand je die dag hebt afgelegd zonder GPS. Hij rekent ook de verbrande calorieën voor je uit.

Hartslagmeting op je pols

Meet je hartslag automatisch tijdens je loopsessie, yoga of in een stressmomentje. Je hebt geen borstband meer nodig de meting gebeurt op je pols. Nieuw voor elke Gen4 smartwatch.

Waterproof

Was je handen, neem een douche of hou je smartwatch aan tijdens het zwemmen. Vanaf nu is dit geen probleem meer dankzij de waterdichte behuizing.

Contactloos betalen

Onmisbaar tijdens het shoppen! Betaal je kleine aankopen contactloos met je smartwatch.

Q your style

De display of wijzerplaat van het horloge is aan te passen naar jouw stijl en ook de horlogeband is eenvoudig om te wisselen met een stalen, lederen of silicone band in alle trendy kleuren. Maak van jouw Fossil Q een uniek exemplaar!

De batterij van het horloge gaat ongeveer 24 uur mee, afhankelijk van het gebruik. Opladen gebeurt draadloos via een magnetisch plaatje met USB-aansluiting dat meegeleverd wordt. Je moet je horloge dus nergens inpluggen, enkel op de juiste plaats neerleggen om op te laden. De nieuwe Gen4 smartwatches laden nog sneller op door het nieuwe oplaadsysteem.